Saturday, January 1, 2011

Dinner Tahun Baru


Hye! Bejumpa lagi di tahun baru, 1.1.2011. Post pertama di tahun baru. Sempena tahun baru semalam, saya dengan encik Boyfriend pegi dinner dekat Tony Romas, Sunway Pyramid. Orang laen duk sibuk sibuk cari port untuk tengok firework kan tapi tapi tapi ktorg pegi gemukkan badan. HAHA. Dah macam dinner anniversary dah. Lepas makan tu, lepak dekat rumah kawan encik Boyfriend sebab dorg buat BBQ pulak. Okay tak makan dah sebab kenyangggg! Heyy tapi tapi tapi dapat tengok firework tauu jangan jeles. HAHA ;)

Makan makan makan makanan!

Okay untuk pengetahuan semua, ktorg tak pernah tau kalau makan duduk depan depan macam ni. Kali pertama. Hahaha jauh laaa tak boleyh lentok lentok :P

Makan!! Lapar laparrr. Bukan saya tapi dia dia. Tengok tuuu muka lapar. HAHA. Lepas tu kenyang sampai dah tak larat nak jalan balek. HAHA

TADA! Macam Dinner untuk anniversary kan. Tapi tapi tapi dinner sempena New Year je ni. Awww ;)

p/s : I love you, Baby.

1 comment:

nadOFlurry said...

mn 1 bju ko pkai ni ..hehehe ..confuse aku ..