Sunday, April 12, 2009

Bertemu Dya




















Sayang, I'M SORRY FOR THE 17 MISSED CALL U MADE!!

Hari ni, stlh bekunjung ke umah uncle, aku tros meleret tangan Mak utk mengajaknya ke Mid Valley dgn tujuan mahu meghiburkan hati yg sedang duka lara. Sesampai d Mid, aku tros meluru ke GSC bg melihat movie2 yg menarik. Engatkn nk ajak Mak tngok movie kn, tp mls plak ble tngok owg beratur panjang lebar. Dah mls nk kusutkn kepala aku ni kn. Tros la pusing 1 Mid 2. Engat nk rembat handbag ke ape kn. Tp sume xcantek! Menci. Aku pn melayan diri sniri. Jom pusing Mid 3x!

Tbe2 je Dya cal. Upenye die pn kt Mid jgk. Die nampak aku tp the 1st time die cl aku xpasan. Sblm balek 2 jumpe Dya. Amboi kau bkn maen lg ngn balak! Dahla couple ngn adek Kak Marsha. Sila alert yg Kak Marsha adalah senior kt Convent. Hahaha ntah mane2 ah kau jumpe bdk La Salle 2. Duh! Layan jela Dya! And gdluck 2 u! Wey study wik duk umah study bkn pegi Mid! Ngerti enggak kamu? Hahaha. Dan Dya, sbb kau lah aku mampu gelak dgn besungguh2 td ;) Xsabar tgu sume cuti. Ayuh CSI crew kte kasi gelak sampai pecah perut! I love u guys! Cepat balek da xsabar!!

p/s : Sempat begambar sblm Dya balek. Rambut kau cantek! Jeles!

2 comments:

naz said...

kalau u tak ikat rambut sama jer :)

Baybee Laydee said...

naz
owh yeke?
tp rambut die lg cantek
cube tngok btol2 ;)