Tuesday, March 8, 2011

Best Damn Thing

Happy Birthday to us! 2oth and 23rd February. 23 years old but both still looking good. Ahahaha.

Okay gambar pertama wallet Renoma, saya bagi dekat Boyfriend. Chomeyl kan ada zip zip tu. Mmg saje je nak rumitkan awak bukak wallet. HAHA.

Gambar kedua, lingerie La Senza, Boyfriend bagi dekat saya. Awww! Sweet sangat tau. Bukan semua lelaki berani pergi masuk kedai lingerie sorg sorg. HAHA.

Gambar ketiga, badge Birthday Boy and Girl yang ktorg pakai masa keluar sama sama. Pun chomeyl. Tapi tapi sorry sebab yg pasal i careless tu :(

Gambar last tu. HAHAHA pun chomeyl jgk sgt amat paleng sbb sbb sbb Boyfriend saya sungguh sungguh tau buat teknik kolaj gambar ktorg dua ni dan bg frame ni dekat saya. HAHA. Gunting pun senget senget. Kelakar lah. I love you!







2 comments:

nadOFlurry said...

suka suka ..plg byk2 pic tu ..suka sgt yg last tu ..kolaj gmbr yg byk2 tu ..tu plg sweet ..dr awal couple smpi skrg ..suka sgt ..sweet ....

Aimanness said...

gambar muda mudi katanya.