Saturday, March 7, 2009

TAG 2

Tagged by Zra

1. Apa kau rasa bila tengok gambar ex kau dengan perempuan lain(gf baru)?

Rase menyampah yg amat sgt! Ade aku kisah? HAHA ;) Boyfriend aku skrg lg best!

2.TV Show yang paling kau minat

Melodi. Boley tau gosip. Aku kn mamarazi. Haha =)

3.Lagu apa yang kau dengar sekarang?

Fall For You - Secondhand Serenade
Cinta Gila - Grey Sky Morning
Baby Boy - Big Brovas

4.Rasa terganggu tak dengan soalan yang berkaitan dengan sex? Kalau terganggu apa kau buat?

Asl nk terganggu plak? Aku xtransang lebey ok! Hahaha ;)

5.Teringin nak makan Krabby Patty tak?Knapa?

X. Aku kn xsuke menda pelik. Mak masak aku suke. Haha.

6.Movie yang kau paling suka tengok

Bring It On boley? Hahaha. Suke. Dah manyak kali tngok.

7.Brand makeup yang kau pakai

Compaq Powder oleh ZA
Blusher Silky Girl
Lip Gloss Nivea

8.Suka The Beatles tak?Lagu apa?

Uih aku xpnah admire mane2 band lah.

9.Kenal Muse tak?Sapa Muse?

MUSE? Dowg glamor kn? Tp aku xknal. Pnah dgr name je. Mana 1 pn xtau. Hahaha.

10.Berapa pasang kasut kau ada?warna apa?

Kasut? Sliper sudah! Pakai kasut rimas. Tp aku ade Wadges Vincci kaler peach.

11.Still teringat kat ex kau atau pon dah totally forget?Kenapa?

Xda time nk engat la weyh! Kau kn da ade awek. G la kt awek kau.
Perlu ke nk engat kau? Talk 2 the hand. Hahaha.

12.Kata2 terakhir untuk ex kau yang sebelum ni.

Asl byk sgt soalan pasal ex? Bosan la.
Hm "Gf awk kn baek, saye ni jahat. So please hate me so much. Tq."

13.Apa benda yang kau ketagih sangat?

Fries McD. Syg nati blanje i tau! Hahaha.

14. Sapa kau nak tag lagik?

Adeq
Aiman
Didie
Tok
Nyet

p/s : Dd sory i don have enough pic utk wt tag u. Hee ;)

2 comments:

zra_xoxo_venom said...

cik zaida! kamu neh lawok glew aaa!
hihihihih
:D

Baybee Laydee said...

hahaha
awk la ni cik zra kasi tag byk psl ex
beenci
hahaha